Sergio Perez: “Ik strijd nog steeds mee voor de F1-titel”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Ondanks zijn opgave tijdens de GP van Oostenrijk en achterstand van ondertussen 57 punten op teamgenoot en wk-leider Max Verstappen blijft Sergio Perez geloven in zijn kansen op de wereldtitel.

Amper enkele races geleden zag het er allemaal zo goed uit voor Sergio Perez, de Mexicaan had zich terug in de titelstrijd geknokt en was tot op een beperkte achterstand van Max Verstappen geraakt. Een nulscore in Canada en de opgave in Oostenrijk zorgden er echter voor dat hij in de wk-tussenstand nu plots tegen een serieuze achterstand aankijkt.

Perez zelf blijft echter geloven in zijn titelkansen. Met elf raceweekends achter de rug en nog elf raceweekends te gaan kan er inderdaad nog heel wat gebeuren.

“Na een moeilijk weekend in Oostenrijk is het geweldig dat we terug kunnen racen en een kans krijgen om de dingen recht te zetten,” blikt Perez vooruit naar het raceweekend in Frankrijk.

“De voorbije drie races had ik twee opgaven, iets dat we ons niet kunnen veroorloven in beide kampioenschappen en mijn doel is om daar komend weekend in Frankrijk verandering in te brengen.”

“Ik doe nog steeds mee in de strijd voor het rijderskampioenschap, voor mij persoonlijk is het dan ook belangrijk dat ik geen punten meer verlies.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print