Sergio Perez: “Mijn vierde seizoen bij Red Bull wordt mijn beste seizoen!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Vorig jaar beleefde Sergio Perez een erg wisselvallig seizoen, een seizoen dat hij desondanks als vicekampioen wist af te sluiten. Komend seizoen wil Perez echter beter presteren en hij verwacht zijn beste F1-seizoen ooit bij het team te rijden.

“Iedereen weet uiteraard welke uitdaging me te wachten staat en ja, het is een enorme uitdaging,” aldus Perez volgens ‘Reuters’. “Max is een rijder die echt het maximale uit je haalt dus dat is een geweldige uitdaging en een uitdaging waarnaar ik enorm uitkijk. Het is mijn vierde seizoen bij het team en het zal zeker en vast mijn beste seizoen worden.”

Perez heeft ook absoluut nood aan een bijzonder sterk seizoen om zijn racezitje bij Red Bull veilig te stellen. Vorig jaar was er al sprake dat hij eventueel vervangen zou worden en eind dit jaar loopt zijn contract bij Red Bull af. Perez zelf verwacht nog een lange toekomst in de F1 te hebben en bij voorkeur uiteraard bij Red Bull.

“”Wanneer ik goed presteer dan zijn er daarbuiten heel wat opportuniteiten. Dat is mijn belangrijkste doel en mijn belangrijkste motivatie voor dit jaar om echt goed te presteren.”

“Ik denk nog steeds dat ik op mijn best ben, ik heb nog steeds veel in mij om te geven.”