Sergio Perez over zijn relatie met Max Verstappen: “We respecteren elkaar veel meer dan gedacht”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De voorbije weken was er opnieuw veel te doen ronde de onderlinge relatie tussen Red Bull-teamgenoten Max Verstappen en Sergio Perez. Volgens veel experts en fans staan beide heren steeds meer lijnrecht tegenover elkaar maar volgens Perez is hun onderlinge relatie best goed.

Er lijken steeds meer spanningen te zijn tussen Verstappen en Perez, gezien beide heren dit seizoen de belangrijkste titelkandidaten lijken te zijn zal dat er niet op verbeteren naarmate het seizoen vordert. Volgens sommigen valt de situatie tussen beide rijders te vergelijken met die van Nico Rosberg en Lewis Hamilton enkele jaren geleden bij Mercedes (VIDEO: Zijn Max Verstappen en Sergio Perez de nieuwe Lewis Hamilton en Nico Rosberg?).

Sergio Perez werd onlangs gevraagd of hij bereid was om de mogelijke spanningen met teamgenoot Max Verstappen te proberen managen, zeker de drang van Verstappen om alles te winnen. De Mexicaan antwoordde gevat op die vraag.

“Om eerlijk te zijn hebben we veel meer respect voor elkaar dan dat jullie denken,” aldus Perez. “Er heerst een erg goede sfeer binnen het team, er is een zeer hoog niveau van onderling respect in het team en dat tussen alle engineers langs beide kanten van de garage.”

“Ik denk dat we allebei volwassen genoeg zijn om te weten wat juist en fout is. Zo lang dat het geval blijft denk ik niet dat er iets zal veranderen.”