Sergio Perez: “Racen voor Racing Point voelt als bij een vrouw zijn waarmee je gaat scheiden”

De Mexicaan Sergio Perez is bezig aan zijn laatste maanden bij Force India en dat voelt volgens Perez erg vreemd aan.


Perez moet aan het einde van het seizoen bij het Racing Point F1 team plaatsmaken voor Sebastian Vettel die volgend jaar samen met Lance Stroll het nieuwe rijdersduo bij het Aston Martin F1 team zal vormen.

Die laatste races bij Racing Point voelen erg vreemd aan voor Perez. Eerder verklaarde de Mexicaan al dat hij vermoedt dat Racing Point info voor hem achter begint te houden.

“Het is echt vreemd, het is zoals bij een vrouw zijn waarvan je al weet dat je er van binnen twee maanden gaat scheiden,” aldus Perez tegenover het Britse ‘Channel 4’.

“Ik ben hier zo lang geweest en in gelijkaardige en verschillende posities, het maakt allemaal deel uit van het spelletje.”

“Ik kom naar hier, doe mijn job zowel op als naast de baan en ik zorg ervoor dat ik voor honderd procent presteer.”

Nadat hij heel wat jaren voor Racing Point heeft gereden wil Perez op een mooie manier afscheid nemen van het team waarvoor hij in totaal zeven jaar reed en waarmee hij heel wat mooie momenten beleefde.

“Dit team is ongelooflijk voor mij geweest. We zijn zeven jaar samen geweest, ik heb hier enorm veel vrienden. Ik wil voor hen mijn carrière hier op een hoogtepunt eindigen en wil met veel trots op onze tijd terugkijken,” besloot Perez.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed