Sergio Perez voelde zich ‘duizelig’ maar kwalificeert zich als vierde

De Mexicaan Sergio Perez heeft te kennen gegeven dat hij tijdens de kwalificatie op de Hungaroring duizelig werd. Desondanks kwalificeerde Perez zich als vierde op de grid.


“Ik voelde me niet echt 100 procent tijdens de kwalificatie,” blikt Perez terug op zijn kwalificatie. “Ik werd doorheen de kwalificatie steeds duizeliger en dat is uiteraard niet ideaal.”

“Ik heb sinds gisteren een beetje een stijve nek. Dat gebeurde plots. Mijn nek doet wat pijn en op sommige stukken van het circuit voelde ik me duizelig. Met dat in het achterhoofd is de vierde plaats op de startgrid uitstekend voor morgen.”

Net als Mercedes slaagde Racing Point erin om op de medium-banden door te stoten naar Q3, wat volgens Perez een strategisch voordeel tijdens de race zal opleveren.

“Ik denk dat het een geweldig resultaat voor het team is,” aldus Perez. “Het zag er doorheen de kwalificatie steeds goed uit. Ik ben tevreden met dit teamresultaat en hopelijk kennen we morgen een sterke race en scoren we heel wat punten.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}