Sergio Perez wil revanche: “Het is aan mij om te winnen!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Vorig jaar zag Sergio Perez tijdens de GP van Saoedi-Arabië de overwinning uit handen glippen doordat de safety car op een erg ongelukkig moment de baan op kwam. Dit jaar wil de Mexicaan revanche en zegevieren.

“We moeten proberen om het momentum van Bahrein vast te houden,” aldus Perez. “Er zijn zeker en vast nog heel wat verbeteringen die we kunnen doen om onze wagen beter te proberen maken. We hebben heel wat informatie van tijdens de eerste race en we hebben ook achter de schermen heel wat werk verricht.”

Na een erg dominante dubbeloverwinning voor Red Bull tijdens de eerste race van het seizoen in Bahrein wordt het interessant om te zien of Red Bull ook op een totaal ander circuit de race zal domineren. Tegelijkertijd hoop Perez om in Saoedi-Arabië zelf te kunnen zegevieren, dit na het mislopen van de overwinning vorig jaar. Ook voor zijn kansen in de titelstrijd kan Perez maar best zo snel mogelijk een overwinning behalen.

“Het zal interessant zijn om te zien hoe iedereen deze week in Jeddah presteert, het is een circuit dat erg veel verschilt van Bahrein,” blikt Perez vooruit naar de race op het Jeddah Corniche Circuit.

“Na mijn polepositie in 2022 kijk ik er naar uit om terug te keren naar dit circuit. Ik kende vorig jaar erg veel pech met de timing van de safety car terwijl ik aan de leiding van de race reed, hopelijk is het deze keer mijn beurt om te winnen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print