Max Verstappen: “Sergio Perez weet dat succes niet alles is”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens Max Verstappen denkt teamgenoot Sergio Perez op een zelfde manier over wat ‘succes’ is als hijzelf. Daarnaast laat Verstappen ook verstaan dat zijn relatie met Perez de voorbije jaren aanzienlijk is veranderd.

“Ik heb Checo de voorbije jaren erg goed leren kennen,” vertelde Verstappen tegenover de ‘Daily Mail’. “Hij reed geweldig toen ik mijn eerste wereldtitel in Abu Dhabi won. Hij was super die dag.”

“We waren voordien rivalen, zeker toen ik bij Toro Rosso begon te racen, vervolges begon ik hem wat meer op een persoonlijke manier te leren kennen. Waarvan ik hou is dat hij een familieman is die echt zorg draagt voor zijn vrienden.”

Volgens Verstappen kijken hijzelf en Perez ook op een gelijkaardige manier naar succes en wat dat precies inhoudt.

“De F1 is zeer belangrijk en je wil er erg succesvol in zijn maar het is niet het einde van de wereld wanneer je niet succesvol bent,” aldus Verstappen.

“Ik denk op dezelfde manier. We hebben races gewonnen, hij is de meest succesvolle Mexicaan ooit in de Formule 1, maar het betekent niets want wanneer je de F1 vaarwel zegt gaat je leven verder.”

Toch benieuwd of Perez daadwerkelijk tevreden is met zijn tot dusver vier F1-overwinningen, waarvan drie bij Red Bull, en een derde plaats in het kampioenschap als beste seizoensresultaat.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print