Silverstone treft maatregelen

Richard Phillips, de grote man achter het circuit van Silverstone doet er alles aan om een herhaling van 2012 te vermijden.
image
Vorig seizoen werd Silverstone geteisterd door hevige regen, waardoor de parkings langs het circuit in regelrechte modderbaden veranderden. De organisatie zag zich genoodzaakt om de fans te vragen om weg te blijven op zaterdag, om het niet erger te maken op zondag.

Phillips wil nu geen herhaling van vorig seizoen meer, en zegt maatregelen te nemen om de problemen aan te pakken die zich in het verleden hebben voorgedaan, alsook het raceweekend te verbeteren.

“We doen er alles aan om de ervaring van de Britse GP voor de fans verder te verbeteren. We willen er zeker van zijn dat het publiek niet weer dezelfde problemen krijgt door de weersomstandigheden zoals bij de vorige editie. We hebben vier Britten in de Formule 1, dus het belooft een ongelooflijke sfeer te worden.” vertelt Phillips.

“Als we voortgaan op de eerste twee races van het seizoen, dat wordt 2013 een adembenemend seizoen. Vorig jaar konden we rekenen op een kleine driehonderdduizend toeschouwers, wat een uitstekende opkomst was ondanks de extreme weersomstandigheden. Als de rijders op hetzelfde niveau kunnen blijven presteren, dan mogen we zeker opnieuw rekenen op een mooie opkomst.”

Phillips voegt er ook nog aan toe dat hij ervan overtuigd is dat de omstandigheden en de problemen van vorig seizoen geen weerslag zullen kennen op de opkomst van dit jaar.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer