Simon Roberts tijdelijke teambaas van Williams

Williams Racing laat weten dat Simon Roberts de tijdelijke teambaas van het F1-team wordt. Na de overname door Dorilton heeft de familie Williams zich teruggetrokken uit de renstal.


Simon Roberts is zevenenvijftig jaar en is sinds de maand mei in dienst bij Williams, voorheen was hij zeventien jaar actief bij McLaren. Hij mag het Williams F1-team leiden tijdens de overgangsperiode die de overname door Dorilton Capital met zich mee zal brengen.

“Het is een spannende tijd voor het team, een nieuw tijdperk voor Williams en één waarin ik enthousiast ben om een rol te spelen,” zei Roberts.

“Ik kijk uit naar de uitdaging die voor ons ligt, het doel is het team terug naar de voorste gelederen van de grid te brengen.”

Het team maakte ook bekend dat CEO Mike O’Driscoll het team zal verlaten.

“Het was en is een groot voorrecht om deel uit te maken van dit geweldige team,” zei O’Driscoll.

“Ik ben er trots op dat ik mijn rol heb gespeeld in het veiligstellen van de toekomst van Williams op lange termijn en kijk uit naar een nauwe samenwerking met Matthew Savage en zijn team, om te zorgen voor een soepele overgang en het best mogelijke traject voor het toekomstige succes van het team”.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print