Smith stapt over van Force India naar Lotus

Bij de Maleisische renstal Lotus verklaarde men zopas dat Force India-designer Mark Smith weldra zal worden aangesteld als technisch directeur.
Bij Lotus is men er blijkbaar sterk van overtuigd dat het personeel van Force India optimaal werk weet af te leveren. In eerste instantie was er Mike Gascoyne die overstapte van Force India naar Lotus. Niet enkel rijders weten vaak een heleboel medewerkers uit een renstal mee te sleuren want dat blijkt nu ook het geval te zijn met Gascoyne.

De technisch directeur van Lotus verzekerde ondermeer de Italiaan Jarno Trulli van een zitje in 2010. Beide heren wisten eerder bij Renault al vlot te kunnen samenwerken. Gascoyne mag dus weldra rekenen op de diensten van designer Mark Smith maar ook Lewis Butler en Marianne Hinson maken de overstap van Force India naar Lotus.

“Mark Smith en ikzelf leverden de eerste wagen aan Jordan, de 199. Dit was de zowat beste wagen die Jordan ooit ter beschikking stelde aan haar rijders. Vervolgens gingen we samen voor Renault werken en brachten we de Franse renstal naar de top van het podium. Het team bevond zich in een positie om twee wereldtitels te veroveren. Samen weten we op welke manier we onze doelstellingen moeten verwezenlijken en bovendien is onze samenwerking superieur. Verder heet ik ook Marianne en Lewis erg welkom binnen onze renstal”, zo liet Mike Gascoyne verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}