Ralf Schumacher overweegt nog steeds comeback in de F1

Ralf Schumacher heeft laten verstaan dat zijn oudere broer voor lange tijd terug aanwezig zal zijn in de F1. Het spijtige is wel dat Ralf geen tijd heeft om Michael te bewonderen.
Ralf Schumacher ontkende in eerste instantie al niet dat Michael Schumacher in 2010 een moeilijke periode kende binnen de hoogste klasse in de autosport. De aanpassingen aan de wagen van Mercedes GP hielpen de Duitse legende een stap verder in de juiste richting. Michael Schumacher zou nog steeds de oude zijn en net dat zou in zijn nadeel hebben gespeeld.

“De huidige wagens zijn helemaal niet de wagens meer van drie seizoenen geleden. Michael reed niet meer in de F1 en zijn rijstijl veranderde dus achteraf ook niet meer. Mercedes GP is de wagen vervolgens naar zijn zin moeten gaan aanpassen. Met het nieuwe pakket ziet het er sterk naar uit dat hij betere resultaten zal gaan boeken. Michael is momenteel zeer tevreden met hetgeen hij doet en bij mijn weten zal hij drie seizoenen actief blijven”, aldus Ralf Schumacher.

Persoonlijk wil Ralf Schumacher ook nog wel een comeback in de F1 maken. De gesprekken met Stefan GP vonden eerder reeds plaats maar de jongere Schumacher wenst nu enkel nog met een sterk team op de grid te verschijnen.

“Er zijn enkele geruchten geweest inzake het maken van een comeback. Ik sprak slechts een keer met teambaas Stefanovic. Ik zou graag een comeback maken bij een sterk team want ik wil niet de staart van het peleton vormen. Ik ben tevreden over mijn positie binnen de DTM maar een overstap naar de F1 zou ik dus zeker in overweging nemen. Ik ben zeker niet op zoek naar een team, men moet het mij aanbieden”, zo verklaarde de jongste der gebroeders Schumacher
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}