“GP van Canada is gewoonweg indrukwekkend”

Lotus-rijder Heikki Kovalainen is helemaal klaar om aan de Grote Prijs van Canada te beginnen. De Finse rijder is klaar om de stoepranden van Monteal op kritische wijze aan te pakken.
Heikki Kovalainen is helemaal klaar om richting het circuit van Montreal in Canada te trekken. In Turkije wisten zowel Kovalainen als teamgenoot Jarno Trulli de finish niet te bereiken omwille van hydraulische problemen. Kovalainen sprak na afloop van de race al over betere prestaties naar komend seizoen toe maar een nieuwe uitdaging staat uiteraard ook nu alweer voor de deur. Kovalainen is klaar voor de indrukwekkende Grote Prijs van Canada.

“Ik kijk echt al uit naar Canada want Montreal is een geweldige stad waar iedereen ervan houdt dat er bijna vlak voor de deur een race is. Men stelt er allerlei tenten op en veel straten worden afgesloten voor feesten en evenementen. Door de ligging van het circuit kan men moeilijk ontsnappen aan het lawaai en het ganse gedoe, dat vindt ik bijzonder. Het circuit op zich is een grote uitdaging want het is een van de zwaarste circuits op de huidige kalender. De wagens moeten er optimaal koelen en als rijder weet je dat het vinden van de ideale rempunten zeer belangrijk is. Ook het berijden van de kerbstones is zeer kritisch en daar zullen we ons op vrijdag al op concentreren”, aldus Heikki Kovalainen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}