“Ferrari geeft nog niet op”

De Braziliaanse Ferrari-rijder Felipe Massa is er sterk van overtuigd dat hij in 2010 tot de toppers in de F1 zal blijven behoren.
Na een teleurstellende wedstrijd in Turkije is Felipe Massa nog lang niet van plan om de titelstrijd naast zich neer te leggen. De Braziliaan is van mening dat Ferrari er alles aan zal doen om op zowel Red Bull als McLaren te naderen in het klassement bij de constructeurs. Dat Ferrari in Turkije onvoldoende competitief was, dat wil Massa dan ook weer niet meteen ontkennen.

“Ik denk dat ik in alle eerlijkheid wel kan stellen dat we ons slechtste resultaat boekten van dit seizoen. We waren onvoldoende competitief in Turkije en dat gedurende het hele weekend. Gedurende de race op zich hebben we het beste van onszelf gegeven maar het eindresultaat was eveneens niet om over naar huis te schrijven. Gedurende de winterstop en tijdens de start van het seizoen was onze wagen zeer sterk. Ferrari kan voor de titel strijden maar het probleem is dat onze laatste verbeteringen geen bijdrage wisten te leveren. Bij onze concurrenten wisten de updates tegelijkertijd wel hun bijdrage te leveren.”

“Onze positie in het klassement is niet rampzalig en er zijn nog twaalf races te gaan. Het kampioenschap ligt nog steeds open en we zullen blijven vechten om de wereldtitel. Het is juist dat Red Bull zeer sterk is en dat McLaren ons eveneens voorbij is gestoken. Ons team zal hard moeten blijven werken om het vermogen van de wagen te verbeteren. De mogelijkheid om deze doelstelling te verwezenlijken is er dus ik ben er sterk van overtuigd dat we zullen slagen”, aldus Felipe Massa.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}