Speelt Jenson Button een cruciale rol in de titelstrijd?

Jenson Button kwalificeerde zich als vierde voor de GP van Abu Dhabi. Op zich niets bijzonder maar de Brit kan wel een cruciale rol gaan spelen in de titelstrijd.
Button was alvast erg tevreden met zijn vierde plaats. Voor Jenson was het zijn beste kwalificatie sinds enkele wedstrijden, wat uiteraard erg motiverend is voor de Brit.

“Ik ben redelijk tevreden met mijn kwalificatie. Ik had tijdens het weekend problemen met mijn wagen, ondermeer met het gripniveau. Ik ben dan ook erg tevreden met mijn resultaat tijdens de kwalificatie. Tijdens mijn laatste ronde maakte ik nog een fout. Ik ben zeer tevreden met mijn vierde plaats,” zei Button in een reactie na afloop van de kwalificatie.

Button start morgen dus als vierde, net achter Alonso en voor Mark Webber. Het is dan ook maar de vraag of Button een cruciale rol zal spelen in de titelstrijd.

“Ik zal me niet doelbewust mengen in de titelstrijd, maar ik wil uiteraard wel de wedstrijd uitrijden.”

Zoals verwacht zullen Hamilton en Button een cruciale rol spelen in de uitkomst van de titelstrijd. Webber zal eerst en vooral voorbij Button moeten geraken indien hij kans wil maken op de titel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed