Webber: “Ik doe nog mee voor de titel”

Mark Webber doet naar eigen zeggen nog steeds mee voor het wereldkampioenschap. Hij vertrekt morgen vanaf een vijfde startplek en ziet de McLarens, Alonso en zijn teamgenoot voor hem staan.
De Australiër moet wel toegeven dat zijn prestatie niet beantwoord aan zijn verwachtingen.

“Ik ben niet diep bedroefd, maar een vijfde startplek is natuurlijk niet goed.” legt Webber uit. “Ik ben wel teleurgesteld met het resultaat, maar het wordt een lange race morgen.”

Webber moet morgen zeker twee plaatsen voor Alonso eindigen en liefst ook nog voor Vettel, wil hij wereldkampioen worden. De Australiër zal dus zeker wat plaatsen moeten goed maken tijdens de 55 ronden die de race duurt.

“We moeten er voor zorgen dat we morgen niet op deze plaats eindigen. Er kan heel wat gebeuren in de race. Ik denk niet dat mijn prestatie van vandaag veel helpt, maar we hebben al heel wat races zien veranderen. Het kampioenschap wordt vandaag niet beslist, maar het zou beter zijn als ik meer naar voor stond.”

“Het vertrouwen kan wel geschaad worden door zo’n startplaats, maar aan het einde van de dag weten we dat we nog steeds de titel kunnen binnenhalen en dat is wat telt.”

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen