Stepney en Coughlan niet aan de slag bij Honda

Nadat de druk en de hetse omtrent het spionageschandaal en de heren Stepney en Coughlan steeds verder toenam, moest Nick Fry wel toegeven dat beiden hadden aangeklopt bij hem met de vraga of ze eventueel konden werken bij Honda.

Nick Fry heeft ondertussen echter te kennen gegeven dat beiden dus inderdaad een gesprek hebben gevoerd met hem daarover, maar Fry zegt nu dat Coughlan en Stepney slechts twee personen waren op ene veel langere lijst van mensen.

"Vanuit ons standpunt waren Coughlan en Stepney slechts twee personen waarmee we gesproken hebben en dat op een lijst die veel langer is dan hen beiden. Ze hebben met ons gesproken over een eventuele functie binnen Honda, zo simpel is het," aldus Fry. "Het is ook hoogst onwaarschijnlijk dat Stepney of Coughlan in dienst komt."

Honda verkeert sinds de start van het seizoen in een crisis aangezien de resultaten tegenvallen en men is dus op zoek naar een oplossing. Daaronder werd ook het aantrekken van extra personeel verstaan, maar Stepney en Coughlan zullen dus zeker en vast niet in dienst komen bij Honda.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print