Stirling Moss ernstig gewond na ongeval met lift

Racelegende Stirling Moss bevindt zich momenteel in het ziekenhuis. De voormalig rijder kwam zwaar ten val toen hij zijn eigen lift wilde gebruiken.
Afgelopen weekend zou de legende Stirling Moss in zijn woonst maar liefst drie verdiepingen naar beneden zijn gevallen. Moss zou simpelweg in de schacht van zijn eigen lift zijn gevallen nadat een technisch defect had plaatsgevonden. De deuren van zijn lift zouden zichzelf geopend hebben terwijl de lift zelf nog steeds een verdieping hoger was blijven hangen. Ondermeer de bekende arts Sid Watkins zou Moss onderzocht hebben en de verwondingen vielen gelukkig nog redelijk mee. Het had alvast veel erger kunnen aflopen.

Moss brak beide enkels en vier botten in zijn voet. Gelukkig constateerde men geen inwendige verwondingen en kon de legende al snel worden overgeplaatst naar een ander ziekenhuis. Moss is momenteel niet meer in levensgevaar en men hoopte hem vandaag al van de intensieve zorgen te kunnen overplaatsen. Niet lang geleden liep Stirling Moss trouwens nog een letsel op aan zijn ruggenwervel. De echtgenote van Stirling Moss liet alvast weten dat haar man weer stilaan de oude begint te worden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}