Schumacher krijgt geen centimeter ruimte van de concurrentie

McLaren-rijder Jenson Button verklaarde in een interview dat Michael Schumacher nog steeds de rijder van vroeger is en dat men hem maar best geen ruimte kan geven tijdens races.
Toen Jenson Button in de Formule 1 debuteerde mocht de hele wereld weten dat hij altijd al een groot supporter van Schumacher is geweest. Button weet dus als geen ander dat Schumacher over een bijzondere rijstijl beschikt en dat men hem niet al teveel ruimte mag geven.

In 2010 is Schumacher nu al één van de titelkandidaten maar aangezien zijn afwezigheid van drie seizoenen zou deze prognose wel eens te hoog gegrepen kunnen zijn. Button denkt er alvast het zijne van.

“Ik heb in het verleden prachtige races kunnen beleven met Schumacher. Toen was zijn Ferrari wel gedurende het hele seizoen een halve seconde sneller per ronde. Schumacher is nog steeds de oude en hij is één van de grootste tegenstanders in 2010. Hij zou geen comeback maken als hij de snelheid niet meer in zich had dus ik kijk zeker uit naar de races die ons te wachten staan. De huidige rijders zullen hem echter geen centimeter ruimte geven”, zo verklaarde wereldkampioen Jenson Button.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023