Stoffel Vandoorne een jaar langer bij ART

Deze avond stuurde Stoffel Vandoorne, onze hoop op een Belgische rijder in de Formule 1, het bericht de wereld in dat hij volgend seizoen gewoon verder doet met GP2. En dit bij hetzelfde team als vorig seizoen, ART GP.
image
Stoffel Vandoorne liet via Facebook het volgende weten: “Really happy to announce that I will continue with @ARTGP in @GP2_Official this season! A great challenge is ahead and we’re working harder than ever to be champions!”

Stoffel Vandoorne was vorig seizoen al actief in de GP2. 2014 was zijn debuutjaar in deze klasse, die gewaardeerd wordt als de klasse net onder de Formule 1. Vorig jaar heeft Vandoorne reeds zijn talent kunnen laten zien aan de wereld. Hij werd vice-kampioen in zijn eerste jaar in de GP2.

Stoffel zal in 2015 dus nog een jaar GP2 rijden, zoals verwacht en reeds aangekondigd door McLaren. Daarin zal de Belg volop voor de titel strijden, zoals hij ook laat weten in zijn bericht.

2015 zal het jaar moeten worden voor Stoffel Vandoorne waarin hij bewijst dat hij klaar is om mee te doen in de Formule 1.

De Belgische F1-fans kunnen dus, net zoals vorig jaar, Stoffel Vandoorne zien rijden in zijn ART op het circuit van Spa Francorchamps.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print