Stoffel Vandoorne grijpt naast titel van ‘belofte van het jaar’

Stoffel Vandoorne heeft tijdens het sportgala 2013 naast de titel van ‘belofte van het jaar’ gegrepen.
image
Vandoorne reed een uitstekend eerste seizoen in het Formule Renault 3.5 kampioenschap. Vandoorne behaalde verschillende overwinningen en eindigde als vice-wereldkampioen. Hij werd samen met Nafissatou Thiam (atletiek) en Igor Decraene (wielrennen) genomineerd. Uiteindelijk was het Nafissatou Thiam die met de titel van ‘belofte van het jaar’ aan de haal ging.

Stoffel Vandoorne gaf tijdens een kort interview met Karl Vannieuwkerke te kennen dat hij verwacht om in de loop van de komende twee jaar in de Formule 1 terecht te komen.

“Ik hoop binnen de volgende twee jaar in de Formule 1 te komen,” zei Stoffel Vandoorne tijdens het interview met Karl Vannieuwkerke. “Hopelijk heb ik er geen extra centen voor nodig. Dat is toch het doel, om er zonder geld in te geraken. Ik denk dat ik nu goed begeleid wordt door McLaren en als ik goede resultaten neerzet denk ik dat het mogelijk is om binnen de volgende twee jaar in de Formule 1 te komen.”

“Ik krijg vooral steun van McLaren, op alle vlakken. Eigenlijk bereiden ze me voor om een zitje in de Formule 1 in te nemen. Dat houdt veel in, fysieke training, technische training, het is eigenlijk een volledige leerschool,” besloot Stoffel Vandoorne.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print