Stoffel Vandoorne wil in New York iets rechtzetten: “Ik ben klaar voor de strijd”

Mercedes Formule E team
Mercedes Formule E team

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne kende samen met het Mercedes Formule E team de voorbije races enkele teleurstellende resultaten. Schade beperken was de boodschap maar in New York wil Vandoorne samen met Mercedes opnieuw aanvallen en richting de leiding van het kampioenschap gaan.

“Ik kijk er naar uit om opnieuw in New York te zijn,” blikt Vandoorne vooruit. “Het is een geweldige stad en het is geweldig om er te racen.”

“In het verleden presteerden we niet zo goed in New York maar hopelijk kunnen we dat dit jaar veranderen en behalen we een goed resultaat.”

Vandoorne stond lang aan de leiding in het kampioenschap maar na enkele minder goede resultaten moest onze landgenoot die leidersplaats afstaan. De komende weken staan er echter heel wat races gepland waarin dus ook veel kan veranderen.

“We hebben een zeer intense maand voor ons liggen met de laatste zes races van het seizoen,” aldus Vandoorne.

“Het zal nu belangrijk zijn om tijdens deze laatste races zeer goede resultaten neer te zetten en alles te geven. We mogen niets laten liggen, geen fouten maken en zien hoe het gaat. Ik kijk echter met vertrouwen naar de race in New York.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print