Susie Wolff neemt opnieuw deel aan de Race of Champions

De organisatoren van de Race of Champions hebben bevestigd dat Susie Wolff opnieuw zal deelnemen aan de Race of Champions.

Net als vorig jaar zal Susie Wolff samen met David Coulthard een team vormen tijdens de Nations Cup van de Race of Champions. Samen haalden ze vorig jaar de finale maar daarin bleken Tom Kristensen en Petter Solberg (Team Nordic) te sterk. Coulthard won dan weer het individuele klassement.

De Race of Champions vindt dit jaar in Londen plaats tijdens het weekend van 20 en 21 november. Onder meer F1-piloten Sebastian Vettel, Felipe Massa, Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg werden reeds bevestigd. Susie Wolff is alvast verheugd dat ze opnieuw gaat deelnemen.

“Vorig jaar was een fantastische ervaring en ik ben erg blij dat ik opnieuw aan de Race of Champions zal deelnemen. Het is een erg uitdagend evenement. Je gaat ervoor en probeert zo snel mogelijk de limiet te vinden in de verschillende wagens terwijl je tegelijkertijd fouten probeert te vermijden. Je gaat daarbij de strijd aan met de beste rijders ter wereld. Het was fantastisch om vorig jaar David als teamgenoot te hebben en geweldig dat we de finale haalden. Nu kunnen we hopelijk op wat extra steun rekenen aangezien de Race of Champions nu in Londen plaatsvindt. We zullen dan ook opnieuw ons uiterste best doen. Ik kan niet wachten om terug deel te nemen en de adrenaline van het racen opnieuw te voelen,” aldus Susie Wolff.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}