Testen te Monza luiden eindfase kampioenschap in

Deze week wordt er getest op het circuit van Monza. In Monza vindt tevens de volgende grote prijs plaats en de resultaten zullen dan ook met argusogen gevolgd worden. Alle teams zullen aanwezig zijn op de testsessie in Monza.

Het Spyker-team is niet van bij het begin aanwezig. Spyker opteert immers om met de aangepast B-versie van haar bolide te testen en dat vraagt wat meer tijd om tot in Monza te geraken. Daarom schiet het team pas morgen in actie.

Vandaag was het voor sommige rijders meteen al werken geblazen. Na een snelle oversteek vanuit Turkije moesten ondermeer Lewis Hamilton en Kimi Räikkönen meteen al aan de slag. Hamilton deed dit met bravoure, de Brit reed zich dan ook naar de snelste tijd van de dag. Kimi Räikkönen reed de tweede tijd in Monza, een circuit waar Ferrari altijd sterk presteert.

De kans op een extra testdag in Monza zit er trouwens in. Naar het einde van de sessie was er regen op komst en mocht het morgen dan ook regenen, dan komt er waarschijnlijk een extra testdag op vrijdag. Nog maar eens een bewijs dat met de testsessies in Monza de laatste rechte lijn voor het kampioenschap is ingezet.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print