Tickets voor GP van België 2023 veel duurder

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De verkoop van tickets voor de GP van België is vandaag begonnen en wat meteen opvalt is dat de prijzen voor tickets aanzienlijk duurder zijn dan vorig jaar.

Spa Grand Prix kondigde eerder vandaag de start van de verkoop van tickets voor de GP van België aan. Dit jaar was de race op het circuit van Spa-Francorchamps uitverkocht en aangezien slechts een contract voor één jaar werd aangekondigd is de race in 2023 mogelijk opnieuw de laatste.

Er wordt dan ook opnieuw een stormloop op tickets verwacht en Spa Grand Prix lijkt daarvan gebruik te maken om na de prijsverhoging van vorig jaar ook voor 2023 de ticketprijzen opnieuw aanzienlijk te verhogen. Daarmee lijkt de trend van veel duurdere F1-tickets in 2023 bevestigd.

Zo kosten een tickets voor de normale toegang tot het circuit, de zogenaamde ‘Bronze zone’, maar liefst 185 euro. De duurste ‘normale’ tickets (geen VIP-tickets) kosten zelfs meer dan 600 euro voor een tribuneplaats voor drie dagen.

Opvallend is ook dat er momenteel niet de mogelijkheid wordt geboden om tickets enkel voor vrijdag of zaterdag te kopen. Gezien het raceweekend dit jaar volledig was uitverkocht lijkt de noodzaak voor aparte tickets op vrijdag of zaterdag te verkopen quasi onbestaande en trekt men bij organisator Spa Grand Prix vooral de kaart van driedaagse tickets.

Profiteer tijdens CYBER WEEKEND van unieke aanbiedingen: OP=OP!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2022Black Friday 2022