Toch al kleine overeenkomst tussen FIA en FOTA

F1-paus Bernie Ecclestone heeft in een interview met de BBC aangegeven dat er toch al een kleine overeenkomst is tussen de FIA en de Formula One Teams’ Association (FOTA) over de budgetbeperking die volgend seizoen zou worden ingevoerd.
De FIA stelde die vrijwillige budgetbeperking enkele weken geleden voor. Teams die zich aan een vooropgestelde budgetlimiet zouden houden in 2010, zouden enkele extra technologische ontwikkelingen mogen doorvoeren.

Veel teams hadden kritiek op deze methode omdat die zou kunnen leiden tot een systeem met twee standaarden. Die verzuchting lijkt nu al opgelost te zijn.

“Waar de meeste kritiek op kwam was het systeem met twee standaarden. Ik denk dat iedereen het er nu over eens is dat we zoiets niet mogen invoeren. Er mag maar één reglement zijn voor alle deelnemers. Ik denk dat iedereen zich kan vinden in een budgetbeperking. Het is enkel nog afwachten hoe hoog of hoe laag de limiet zal liggen maar iedereen zal in ieder geval onder hetzelfde reglement vallen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023