Toto Wolff: “Aston Martin wordt voor Sebastian Vettel en Lance Stroll een reality check”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Toto Wolff vindt het voor de Formule 1 een aanwinst dat het Racing Point F1 team is omgevormd naar het fabrieksteam van Aston Martin. Onder de nieuwe naam is er een andere soort uitstraling maar tegelijkertijd stijgt ook het verwachtingspatroon bij zowel de rijders, het team, alsook de fans.

“Wanneer je de naam van een autoconstructeur met zo’n geweldige traditie draagt dan heb je de ambitie om helemaal vooraan mee te rijden,” aldus Toto Wolff tegenover ‘Speedweek’ die benadrukt dat de druk voor Sebastian Vettel, Lance Stroll en de teamleiding stijgt.

“Ook voor de Formule 1 is het een enorme meerwaarde om zo’n geweldig automerk te hebben. Voor Sebastian Vettel en teamgenoot Lance Stroll zal dit een echte reality check worden”

Ook al is Toto Wolff zelf teambaas bij Mercedes, de Oostenrijker kijkt er naar uit om Aston Martin terug te zien keren op de F1-startgrid.

“Ik ga het fascinerend vinden om Aston Martin in de Formule 1 te zien,” besloot de motorsportbaas van Mercedes die zelf ook aandeelhouder van het Britse sportwagenmerk is.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022