Toto Wolff: “Ferrari moet genezen van de ‘ziekte’ die het heeft”

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff vind het bijzonder jammer dat Ferrari en in het bijzonder thuisrijder Sebastian Vettel niet voor de polepositie kon strijden. Volgens Toto Wolff moet Ferrari dringend haar ‘betrouwbaarheidsziekte’ zien te overwinnen.


“Het is erg jammer voor Ferrari en spijtig voor Sebastian tijdens zijn thuisrace. We konden echt het publiek horen en je hoorde ook dat het publiek ingetogen werd op het moment dat het gebeurde,” aldus Toto Wolff tegenover ‘Sky Sports F1’.

Ferrari slaagde er dit seizoen nog niet in om een race te winnen, deels ook door betrouwbaarheidsproblemen. Volgens Toto Wolff moet Ferrari dan ook dringend haar betrouwbaarheidsproblemen zien te overwinnen.

“Ferrari heeft een ziekte en ze moeten die zien te genezen,” aldus Toto Wolff. “Het is gewoon jammer, we hebben hen nodig voor een sterk kampioenschap.”

“Voor onszelf ben ik tevreden want de kwalificatie begon erg slecht voor ons. We begrepen niet waarom we niet voldoende snelheid hadden maar langzaam aan kantelde het in onze richting.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}