Toto Wolff: “Het is te vroeg om conclusies te trekken”

Mercedes mag dan wel de eerste twee races van het nieuwe seizoen gewonnen hebben, toch vindt Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff het te vroeg om te besluiten dat Mercedes opnieuw het seizoen zal domineren.


“We behaalden de voorbije jaren geen al te beste resultaten in Spielberg. Het voelt dan ook goed om met twee overwinningen en veel punten naar Hongarije te gaan,” vertelt Toto Wolff in de preview voor de race op de Hungaroring.

“We hebben heel wat inspanningen geleverd om onze betrouwbaarheidsproblemen tussen beide races op te lossen. Het was een ongelooflijke inspanning van het ganse team.”

“Ook het team op het circuit leverde geweldig werk, wat uiteindelijk beloond werd met een 1-2 op zondag.”

Volgens Toto Wolff mag Mercedes dan wel beide races gewonnen hebben, dat betekent nog niet dat Mercedes de rest van het seizoen zal domineren.

“Twee overwinningen tijdens twee races lijkt een duidelijk beeld te schetsen maar dat is absoluut niet waar,” aldus Wolff.

“We hebben nog maar op één circuit geracet en het is dan ook te vroeg om conclusies te trekken. De volgende race in Hongarije zal een totaal ander scenario zijn waarbij we ons aan een uitdagend gevecht verwachten.”

“Red Bull presteert altijd erg sterk op de Hungaroring en ook dit jaar tonen ze hun sterkte in de trage bochten. Het zal dan ook moeilijk worden om hen te verslaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print