Toto Wolff: “Ik verwacht opnieuw races met fans in de tribunes, veel fans”

Daimler Media
Daimler Media

Binnenkort gaat het nieuwe F1-seizoen echt van start. Daarbij zullen er aanvankelijk geen fans in de tribunes zitten maar Toto Wolff verwacht dat daar snel verandering in zal kunnen komen.

“Ik ben van nature uit altijd pessimistisch en probeer altijd rekening te houden met een worst-case scenario,” aldus de motorsportbaas van Mercedes tegenover ‘Sky Deutschland’.

“We zien dat de trend met de vaccinaties erg positief is, op zijn minst hier in Engeland. Ik denk dat meer dan dertig procent van de bevolking ondertussen gevaccineerd is en dat zal binnenkort ook in andere landen het geval zijn.”

Toto Wolff verwacht dan ook dat er snel terug met fans in de tribunes zal geracet kunnen worden.

“Ik denk dat we hier en daar met fans in de tribunes zullen kunnen racen, misschien met een bewijs van vaccinatie of niet voor volle tribunes. Het zal echter een nieuwe stap richting de terugkeer naar een normale situatie zijn.”

“Uiteraard zal dit virus het ons nog lastig maken maar we zullen er mee leren leven en het zien te overwinnen. Ik denk dat de Formule 1 tegen de zomer of in de herfst opnieuw toeschouwers kan hebben, zelfs erg veel toeschouwers,” besloot de motorsportbaas van Mercedes.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022