Toto Wolff lacht met Christian Horner: “Jij bent de volgende in de rij!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

AlphaTauri-teambaas Franz Tost zal eind dit seizoen na een lange carrière als teambaas terugtreden en dat deed Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff suggereren dat het ook bijna tijd is voor Red Bull-teambaas Christian Horner om terug te treden.

Toto Wolff en Christian Horner vliegen elkaar maar al te graag figuurlijk in de haren. Daarnaast halen ze ook graag grapjes met elkaar uit of delen ze al eens een ferme steek uit. Naar aanleiding van de aankondiging van het afscheid van AlphaTauri-teambaas Franz Tost liet Toto Wolff verstaan dat hij als teambaas van zusterteam Red Bull wel eens de volgende in de rij zou kunnen zijn.

“Tost en ik zijn allebei Oostenrijkers en we hebben een verleden waarbij we op de Osterreichring begonnen te racen, allebei instructeurs in dezelfde raceschool waren, maar we hebben elkaar op een paar jaar na gemist,” vertelde Toto Wolff in Miami om zich vervolgens tot Tost en Horner te richten.”

“Ben jij de teambaas met de langste status van dienst (richtte Wolff zich tot Tost), of ben jij dat? (tegen Horner) Oké, dan ben jij de volgende in de rij, dat zou het leven makkelijker maken.”