Toto Wolff: “Lewis Hamilton is een professional en blijft voluit gaan voor Mercedes”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff zal Lewis Hamilton ondanks zijn aangekondigde overstap naar Ferrari eind dit jaar zich dit seizoen erg professioneel blijven gedragen en er voor Mercedes voluit voor blijven gaan.

Mercedes kent tot dusver een erg moeilijk seizoensbegin maar volgens Toto Wolff blijft Lewis Hamilton ook onder die omstandigheden een echte professional, ook al weet hij dat hij volgend jaar voor de concurrentie zal rijden. Hamilton wil met Mercedes in schoonheid eindigen en dat vormt volgens Toto Wolff een drijfveer om er ook nu voluit voor te blijven gaan.

Toto Wolff heeft dan ook erg veel respect voor de manier waarop Lewis Hamilton met de huidige situatie bij Mercedes omgaat.

“Ik denk dat Lewis een professional is en hij heeft zich tot nu toe ook zo gedragen, hij probeert de moraal hoog te houden en ook die in het team, zelfs wanneer de resultaten niet zo goed zijn,” vertelde Toto Wolff volgens ‘Motorsport.com’. “Ik twijfel er niet aan dat dit zo zal blijven. Hij steunt George ook enorm.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print