Toto Wolff: “Mercedes wil de fans bedanken met spektakel tijdens Britse GP”

In zijn vooruitblik naar de GP van Groot-Brittannië laat Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verstaan dat de fans komend weekend gemist zullen worden. Mercedes wil met het nodige spektakel de fans echter bedanken voor hun steun.


Mercedes slaagde erin om de eerste drie races van het seizoen te winnen en kende dus een erg goede seizoensstart. Een seizoensstart desondanks ook een beetje in mineur omdat de fans er niet bij zijn.

“We prijzen onszelf gelukkig dat we gezien de huidige omstandigheden kunnen racen, maar we zullen ook onze fans op Silverstone missen,” vertelt Toto Wolff in zijn vooruitblik naar de Britse GP.

“We weten echter dat ze ons van thuis uit zullen steunen. We zijn dan ook vastberaden om onze dankbaarheid voor hun steun te tonen door hen van een geweldige show te voorzien.”

Ondanks de erg moeilijke omstandigheden blijft de Formule 1 volgens Toto Wolff ook spectaculair en voor topprestaties zorgen.

“Dit zijn de snelste F1-bolides ooit gebouwd en ze hebben heel wat records verbroken in Spielberg en Boedapest,” aldus de Mercedes-motorsportbaas.

“Het zal opwindend zijn om hen op het iconische circuit van Silverstone te zien, om hen door de meest veeleisende bochten van het seizoen te zien gaan waarbij ze tot op de limiet moeten gaan,” besloot de Mercedes-motorsportbaas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print