Toto Wolff: “Mercedes zal in Japan ‘voluit’ gaan”

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff is tevreden met de dubbeloverwinning die zijn renstal in Sochi wist te behalen. Tegelijkertijd beseft hij echter ook dat er voluit moet gegaan worden in Japan.


“Het was geweldig om na drie races zonder overwinning een 1-2 te behalen in Sochi,” aldus Toto Wolff tijdens zijn vooruitblik naar de GP van Japan.

Na de eerste overwinning in vier races is men bij Mercedes echter vastbesloten om op het circuit van Suzuka voluit te gaan om zo Ferrari opnieuw proberen te verslaan.

“We kenden een sterke race in Rusland en haalden al het mogelijke uit de opportuniteiten die we kregen. Lewis en Valtteri reden foutloos.”

“We behaalden 44 punten en diepten de kloof in beide kampioenschappen uit. Dat heeft ons enorm gemotiveerd om tijdens de volgende vijf races voluit te gaan.”

Volgens Toto Wolff is en blijft Ferrari momenteel de maatstaf, ook al slaagde Mercedes erin om in Sochi te winnen.

“Deze overwinning in Sochi verandert niets aan het feit dat Ferrari een sterker begin van het tweede deel van het seizoen kende,” aldus de motorsportbaas van Mercedes.

“We brengen enkele kleine updates voor de wagen mee naar Japan, updates die ons hopelijk een stap in de juiste richting laten zetten.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022