Toto Wolff mist GP van Japan, Jerome d’Ambrosio is vervanger

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff zal niet aanwezig zijn tijdens de GP van Japan. Wolff moet geopereerd worden en wordt vervangen door onze landgenoot Jerome d’Ambrosio.

Onlangs liet Toto Wolff verstaan dat Jerome d’Ambrosio aangeduid was als zijn vervanger mocht hij door omstandigheden tijdens een raceweekend niet aanwezig kunnen zijn. Het aantal keer dat Toto Wolff een F1-race heeft gemist kunnen we op één hand tellen maar achteraf gezien lijkt het de voorbode te zijn geweest van een aangekondigde afwezigheid.

Toto Wolff zal immers de GP van Japan missen omdat hij een operatie aan zijn knie moet ondergaan. Ook vorig jaar mistte Toto Wolff de GP van Japan alsook de GP van Brazilië. Daarvoor was het al geleden van in 2019 toen hij eveneens de race in Brazilië mistte.

Tijdens het raceweekend in Japan zal Toto Wolff door onze landgenoot Jerome d’Ambrosio vervangen worden. In zijn rol als Driver Development Director is hij eveneens de vervanger van Toto Wolff indien hij niet aanwezig kan zijn. De kans bestaat dat Toto Wolff naast de GP van Japan ook de race in Qatar zal missen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print