Toto Wolff ontkent speculaties over Aston Martin: “Dat is echt niet waar”

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff heeft resoluut ontkend dat hem een aanbod zou zijn gedaan om CEO van Aston Martin te worden.


De Nederlandstalige versie van ‘Motorsport.com’ berichtte dat Toto Wolff een aanbod zou gekregen hebben om CEO van Aston Martin te worden. Toto Wolff zou daarbij geruggesteund worden door Lawrence Stroll.

Beide heren zijn goede vrienden van elkaar en Lawrence Stroll zorgde mee voor de financiële redding van het Britse automerk, waarna het Racing Point F1-team vanaf 2021 omgevormd zal worden tot Aston Martin.

De speculaties over een mogelijk vertrek van Toto Wolff bij Mercedes zijn er al langer. De voorbije weken kwamen er alleen maar meer speculaties bij toen Toto Wolff en Lawrence Stroll allebei een belangrijke telefonische vergadering van de F1-teams misten en zicht lieten vertegenwoordigen.

Het duo zou ook samen met een privéjet zijn teruggekeerd uit Australië en dat zorgde uiteraard alleen voor nog meer speculaties en de uiteindelijke berichtgeving waarbij het zo goed als vast lag dat Toto Wolff de overstap naar Aston Martin zou maken.

Toto Wolff ontkent nu echter ten stelligste dat hij de nieuwe CEO van Aston Martin wordt.

“Dat verhaal is niet waar, ik ga niet de nieuwe CEO van Aston Martin worden,” aldus Toto Wolff.

Ook vanwege Mercedes kwam er een reactie op de berichtgeving. Tegenover het Britse ‘Daily Mail’ volgde het korte maar krachtige antwoord: “Nonsens”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print