Toto Wolff: “Tijdens ons diner met alle F1-teambazen hebben we vrijdag netjes enkel de messen van het restaurant gebruikt”

Twitter
Twitter

Vrijdagavond vond er een diner plaats waarbij alle teambazen aanwezig waren. Toto Wolff heeft onthuld dat het diner op vrijdagavond verrassend leuk was, waarbij de Oostenrijker grapte dat de eigen geslepen messen in ieders zakken zijn blijven zitten. Ook F1-CEO Stefano Domenicali en Pirelli-motorsportdirecteur Mario Isola waren aanwezig bij het diner dat georganiseerd werd door Domenicali.

Volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff begon het wel allemaal wat stroef en was er toch de nodige spanning voelbaar en aanwezig. Maar na een tijdje ontspande iedereen zich wat meer en vonden er leuke en interessante gesprekken plaats.

In 2022 vond er ook een dergelijke etentje plaats in Imola, waarvan er één vorig jaar niet plaatsvond vanwege de afgelasting van de Grand Prix als gevolg van de overstromingen in de regio.

“Ten eerste was het verrassend leuk”, vertelde Wolff aan Sky Sports F1. “In het begin was het een beetje gespannen maar we gaan dan ook niet wekelijks allemaal samen op restaurant.”

“Ik was niet van plan om met iedereen te praten, zo ben ik nu eenmaal, maar uiteindelijk waren we met elkaar aan het praten en leek het alsof we dit wel wekelijks doen zo samen op restaurant gaan.”

“Wat ik ook niet snel zal vergeten is wat Domenicali op een bepaald moment zei. Hij zei dat we ons gelukkig mogen prijzen dat we mogen deelnemen aan deze unieke sport en om er ook zo betrokken bij te zijn.”

Wolff liet niets los over wat er dan zoal besproken is maar hij gaf wel aan dat het niet echt over de huidige tijden ging. 

“Weet je, dit diner heeft ons weer een beetje meer verbonden met elkaar en we kijken allemaal weer wat meer dezelfde richting uit. Een beetje rust en samenwerking komt iedereen ten goede.”

Geschreven door Vincent Bogaerts