Toto Wolff waarschuwt Red Bull: “We zijn momenteel op ons best!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Mercedes kruipt in de aanloop naar de GP van Saudi-Arabië duidelijk niet in de rol van underdog. Het merk met de ster beseft dat het favoriet is en laat dat bij monde van teambaas Toto Wolff ook duidelijk merken.

Toto Wolff steekt immers niet onder stoelen of banken dat zijn team momenteel over een erg competitief pakket beschikt en waarschuwt de concurrentie.

“We zijn zeer gemotiveerd. We zijn allemaal erg opgewonden dat we in deze fase van het seizoen nog voor de titel kunnen strijden, het is een privilege en een mooie beloning voor onze vastberadenheid, zeker als ik kijk waar we ons deze zomer bevonden,” aldus Toto Wolff in de preview van het team op de GP van Saudi-Arabië.

“Beide titels liggen nog wijd open, onze missie is duidelijk.”

Daarna volgt een waarschuwing van Toto Wolff voor Red Bull. Mercedes brengt naar het Jeddah Street Circuit haar zogenaamde ‘raketmotor’ van in Brazilië opnieuw mee en daarmee beschikt Mercedes over een ijzersterk en moeilijk te kloppen pakket.

“De wagen presteerde de voorbije weken zeer goed en we bevinden ons waarschijnlijk op ons sterkste niveau van het ganse seizoen, met rijders die ook vertrouwen hebben en tot de limiet willen pushen.”

“Dat is bemoedigende voor de laatste races en het geeft ons een sterk momentum om vast te houden.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022