Trio voor Team Lotus

De Maleisische renstal heeft met Davide Valsecchi, Luiz Razia en Ricardo Teixeira drie testrijders vastgelegd voor volgend seizoen.
Razia en Valsecchi rijden dit seizoen voor het AirAsia GP2 team dat eveneens eigendom is van Tony Fernandes. Beide piloten zullen tijdens de vrijdagtrainingen in actie komen. Razia wordt derde rijder, en Teixeira testrijder.

De Braziliaan Razia is zeer opgetogen over het aankomende seizoen: “Zowel Lotus als Team AirAsia gaan een spannende toekomst tegemoet. Dit is de uitgelezen kans voor mij om ervaring op te doen in de F1.”

Davide Valsecchi pikt hierop in: “Ik kijk enorm uit naar de trainingen op vrijdag. Mijn doel is om Team Lotus zoveel mogelijk te helpen bij de achtervolging op de middenmoters. Terwijl houd ik mijn ogen en oren open om zoveel mogelijk bij te leren.”

Lotus CEO Riad Asmat zegt in een interview dat het een goede zaak is dat beide rijders tijdens de testsessie in Barcelona mochten proeven van de F1. “Beide rijders zullen dit jaar veel bijleren in de F1. Dit kan enkel maar hun verdere carrière ten goede komen.”

Wat dit nieuws betekent voor Karun Chandhok is nog onbekend, maar hij moet nog niet wanhopen. In een persbericht verklaart Team Lotus dat het nog bezig is met andere projecten. Deze zullen op het gepaste moment bekend gemaakt worden.

Geschreven door Yong Lee Van De Casteele

a:1:{s:9:”file_name”;s:25:”5456277814_715f103cac.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print