Trulli maakt zich geen zorgen over zijn F1-toekomst

Jarno Trulli moest onlangs een race aan de kant blijven zodat Karun Chandhok zijn plaats kon innemen. Ondertussen heeft Trulli opnieuw zelf gereden tijdens de GP van Hongarije. Dit alles deed veel vragen rijzen rondom zijn F1-toekomst.
image

Volgens sommigen moet de Italiaan vrezen voor zijn zitje bij Team Lotus en dus ook voor zijn F1-toekomst. Maar Trulli zelf, die gelooft rotsvast in zijn toekomst binnen de Formule 1. Trulli kreeg een mentale opsteker na de GP van Hongarije waarbij hij over een nieuwe stuurbekrachtiging op zijn wagen kon beschikken. Net dat onderdeel demotiveerde Trulli de voorbije races.

“Zoals altijd panikeer ik niet over mijn toekomst. Eerst en vooral moet ik snel zijn, maar ook gemotiveerd,” reageert Trulli. “Nu ziet alles er anders uit voor mij, het ziet er veel beter uit. Ik kijk ook niet echt naar de toekomst. Ik kijk naar het heden en bouw van hieruit stelselmatig op. Wat komt, dat komt.”

“Waarschijnlijk zal er één van de komende weken een aankondiging komen. Momenteel ben ik echter tevreden met de huidige gang van zaken. Ik wil me op mijn job concentreren, het team en mijn resultaten. Ik wil genieten van wat ik doe want dat deed ik voordien niet”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print