Kubica geneest wonderbaarlijk goed

Dat liet een goede vriend van de Poolse rijder weten nadat hij hem zopas in het ziekenhuis bezocht had. Robert Kubica was zelfs humoristisch.
imageDe revalidatie van Robert Kubica verloopt meer dan naar wens. Al is dit misschien een foute verwoording. Hoe vlugger een revalidatie verloopt, hoe beter voor het slachtoffer uiteraard.

Goede vriend Mikolaj Sokol bezocht de Poolse rijder zopas in het ziekenhuis waar hij verblijft. Kubica kon opnieuw zelfstandig lopen maar daarvan werden enkele weken geleden ook al foto’s verspreid. Enkel de functionaliteit van zijn elleboog zou eind deze maand progressie moeten boeken. Daarvoor zal nogmaals een operatie plaatsvinden.

“Het was bijna een half jaar geleden dat ik hem vlak na zijn operatie kon spreken. Ik had nooit verwacht hem nu al in zijn huidige fysieke toestand te kunnen ontmoeten. Toen hij mocht wandelen zag ik wel dat hij zijn rechterbeen zo hoog mogelijk probeerde te tillen. Hij vertoonde geen pijn. Ondanks alle pijnstillers wist hij toch nog enkele grappen te vertellen. Gedurende zowat elke seconde is hij wel bezig met het trainen van zijn spieren”, aldus Mikolaj Sokol.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print