“Tweede rijder HRT zal geld meebrengen”

Volgens Narain Karthikeyan zal de tweede rijder van Hispania Racing geld meebrengen.
De volledige rijdersgrid voor het seizoen 2011 is nog steeds niet bekend en dat komt doordat Hispania Racing nog steeds alleen maar Narain Karthikeyan bevestigd heeft als rijder.

Hispania Racing heeft dankzij het uitstellen van de start van het seizoen twee weken extra tijd gekregen voor haar zoektocht naar een tweede rijder, maar van een ideale voorbereiding kan men hoegenaamd dus niet spreken.

Liuzzi mocht onlangs testen voor het team, maar de Italiaan deelde ook mee dat hij niet wenst te betalen voor een F1-zitje bij Hispnia Racing. Meer zelfs, de Italiaan heeft nog nooit betaald voor een F1-zitje en zal dat ook nooit doen.

Narain Karthikeyan, die reeds zeker is van zijn zitje bij Hispania, denkt echter dat de tweede rijder bij het team met geld over de brug zal komen.

“De tweede rijder zal zeker en vast geld moeten meebrengen,” zei de Indiër tegenover ESPNF1. “Half het rijdersveld brengt geld mee, dus er is zeker en vast niets ongewoons aan.”

Karthikeyan heeft er tegelijkertijd alle vertrouwen in dat het team voldoende financiële middelen heeft.

“Het team heeft enkele nieuwe ideeën op het vlak van marketing, het team evolueert echt wel op dit vlak. Er zal ook voldoende geld zijn voor het ganse seizoen. In de Formule 1 is meer geld echter altijd welkom.”

Afwachten dus wanneer en wie Hispania aankondigt als tweede rijder naast Karthikeyan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}