Vader Sergio Perez: “Hij is de meest gewilde rijder in de F1”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Sergio Perez is nog steeds aan het onderhandelen met Red Bull over een nieuw contract, volgens zijn vader is hij de meest gewilde rijder in de F1.

De overeenkomst tussen Sergio Perez en Red Bull loopt op het einde van het jaar af en in Japan liet de Mexicaan weten dat hij wellicht snel duidelijkheid zou hebben over zijn toekomst. Perez heeft alvast een goede seizoensstart achter de rug maar Red Bull heeft met Daniel Ricciardo, Yuki Tsunoda en Liam Lawson nog ijzers in het vuur.

Als het van zijn vader Antonio afhangt, kunnen we nog een hele tijd genieten van de kunst van zijn zoon in de Formule 1.

“We zullen Checo nog 10 jaar in de F1 hebben,” vertelde Perez’ vader Antonio aan ‘Relevo’. “Hij heeft veel opties en is de meest gewilde rijder in de F1 van dit moment, bovenal is hij degene met de meeste sponsors, meer dan Max en Lewis Hamilton samen.”

“Bedrijven over de hele wereld wenden zich tot hem, de beste promotor van wat dan ook ter wereld is Sergio Perez.”

“Er is nooit merchandise van hem over omdat het altijd snel uitverkocht is.”

Volgens Dr. Helmut Marko wilde het kamp van Perez een verlenging van drie jaar bij Red Bull maar dat werd geweigerd. In 2022 moest de Mexicaan ook wachten tot de GP van Monaco, alvorens hij zeker was van zijn huidige contract, hij bedankte zijn werkgever toen door de race op zijn naam te schrijven.

Red Bull-teambaas Christian Horner liet alvast ook al weten dat hij geen haast heeft om bekend te maken wie vanaf volgend jaar naast Max Verstappen aan het werk zal zijn bij de Oostenrijkse formatie.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print