Valtteri Bottas: “Niemand mag de hoop verliezen”

Alfa Romeo F1 team
Alfa Romeo F1 team

Met zijn vele jaren ervaring in de Formule 1, vooral ook bij Mercedes, wil Valtteri Bottas Alfa Romeo mee hogerop de startgrid krijgen.

Bottas heeft enorm veel F1-ervaring en het feit dat hij vijf jaar voor een team heeft gereden dat de ene na de andere wereldtitel veroverde heeft er bij Alfa Romeo ongetwijfeld toe geleid dat ze voor Bottas hebben gekozen, zeker naast een tweede rijder die als rookie aan de start komt.

“Ik ga het team helpen met al de ervaring en expertise die ik verzameld heb, met wat ik geleerd heb,” vertelde Bottas onlangs tegenover diverse media.

“Ik moet er voor zorgen dat niemand de hoop verliest, dat wanneer je het ooit voordien gedaan hebt, dat wanneer je aan de top hebt gestaan, dat je daar opnieuw kan staan.”

“Ik heb bij een team gezeten dat weet hoe het moet winnen, wat het vergt op het vlak van teamwork, op het vlak materiaal en hoe je moet werken.”

Volgens Bottas ligt de sleutel tot succes in het creëren van een ’team spirit’ die een boost aan de resultaten kan geven.

“Op het vlak van team spirit heb ik geleerd dat wanneer je die omhoog krijgt, het de performance op alle vlakken een boost geeft.”

“Er zijn zoveel aspecten waarover ik al iets heb kunnen bijdragen, informatie die ik het team heb kunnen geven, er zal ook zoveel in de toekomst zijn dat ik kan bijbrengen.”

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer