Vandoorne: “Ik heb de pech om nu voor McLaren te rijden”

Stoffel Vandoorne laat bij ‘Sky’ weten dat hij pech heeft gehad om bij McLaren aan de slag te zijn in twee van de moeilijkste seizoenen die het team ooit doorgemaakt heeft.


Het optimisme was groot vorig jaar, onze landgenoot Stoffel Vandoorne zou aan de slag gaan bij het tweede meest succesvolle team in de geschiedenis van de Formule 1.

Iets meer dan anderhalf jaar later heeft de euforie plaatsgemaakt voor onzekerheid, zien we Stoffel Vandoorne volgend jaar nog terug in een McLaren of überhaupt in de Formule 1?

Vandoorne blijft zijn nuchtere zelf als hem gevraagd wordt naar zijn huidige situatie.

“Dat is nu eenmaal het F1-wereldje,” aldus Stoffel. “Het draait allemaal om timing, je moet op het juiste moment in de juiste wagen zitten. De laatste twee seizoenen zijn mogelijk de moeilijkste die McLaren al ooit heeft doorgemaakt en ik heb de pech gehad om in die situatie terecht te komen.”

Over zijn toekomst moet Vandoorne ons, net als hijzelf, spijtig genoeg in het ongewisse laten.

“Het is wel duidelijk dat ik het liever vandaag dan morgen zou weten maar momenteel is er niets dat ik je kan vertellen. We maken op dit moment een moeilijke periode door en het mooiste zou zijn als we samen weer in een winnende positie zouden kunnen terechtkomen.”

“Als je samen door een moeilijke tijd gaat is de beloning zoveel groter als je weer terugkeert naar de top,” besluit Vandoorne.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen