Vandoorne na tweede tijd: “Dit geeft een zeer goed gevoel”

Stoffel Vandoorne blikt tevreden terug op zijn testdag van gisteren. Onze landgenoot slaagde erin om 110 ronden en de tweede tijd te rijden.


“Vandaag was een erg productieve testdag voor mij,” blikte Vandoorne gisteren terug op zijn testdag. “De dag kwam door de slechte weersomstandigheden traag op gang en het vergde wat tijd alvorens het circuit opdroogde. Desondanks slaagden we erin om heel wat kilometers te rijden en de wagen beter te begrijpen.”

“Het geeft een goed gevoel om zoveel ronden te kunnen rijden nadat we de voorbije dagen veel tijd verloren. Nadat het circuit opdroogde heb ik enkele mooie runs kunnen doen, heb ik heel wat wijzigingen aan de afstelling gedaan en heb ik geprobeerd om ons pakket beter te begrijpen. Over het algemeen had ik een positief gevoel.”

Voor McLaren was het één van de productiefste testdagen van de voorbije jaren. Vandoorne en Alonso reden samen meer dan 150 ronden.

“Ik slaagde erin om de dag te eindigen met 110 ronden achter mijn naam. Het is lang geleden dat we dat nog hebben kunnen doen. We hadden nog tijd om ook Fernando tegen het einde van de testdag in de wagen te laten plaatsnemen. Over het algemeen was het dan ook een zeer productieve dag,” besloot Vandoorne.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:35:”vandoorne_duim_mclaren_headline.jpg”;}
Stoffel Vandoorne blikt tevreden terug op zijn testdag van gisteren. Onze landgenoot slaagde erin om 110 ronden en de tweede tijd te rijden.