Vandoorne voelt zich comfortabel in straten van Monaco

Nadat Stoffel Vandoorne de eerste dag van de GP van Monaco als elfde afsloot, spreekt hij over een goede dag voor McLaren-Honda. Samen met Jenson Button wist Vandoorne immers voor het eerst dit seizoen het volledige programma af te werken.

“Het was een vrij goede dag”, vertelt Vandoorne tegen de verzamelde pers in Monaco. “Als je naar de rondetijden kijkt, zie je hoe dicht alles op elkaar zit in het middenveld.” Met een elfde en twaalfde tijd voor respectievelijk Vandoorne en Button, bevindt McLaren zich ook in het middenveld.

“Dat betekent dat we elke kans moeten grijpen om er dit weekend het beste van te maken. Daarvoor zullen we het beste van de wagen nodig hebben. Een tiende maakt immers een groot verschil tijdens de kwalificatie op zaterdag.”

“Ik voel me vrij comfortabel in de wagen. Ik denk dat we nog kleine aanpassingen moeten doen voor de derde vrije training. Hopelijk zal dat ons helpen om een stap voorwaarts te zetten. Het belangrijkste hier in Monaco is dat je veel ronden rijdt om je snelheid op te bouwen. Zo kan je het best voorbereid zijn voor de kwalificatie.”

Vandoorne is in ieder geval positief ingesteld voor de kwalificatie van zaterdag. “Ik denk dat we er klaar voor zijn. Er is nog meer op komst van McLaren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022