Veiling inboedel Caterham F1 team gaat van start

Morgen start de veiling van de inboedel en restanten van het Caterham F1 team.

Het zag er lange tijd naar uit dat het F1-team van Caterham het zou redden en Marussia niet, maar net het omgekeerde is dus gebeurd. Curator Smith & Williamson was lange tijd op zoek naar een overnemer maar dat is dus niet gelukt. Marussia staat komend weekend als Manor op de startgrid, terwijl er morgen een veiling start van de inboedel en restanten van het Caterham F1 team.

Curator Smith & Williamson start morgen de veiling en hoopt op die manier nog enigszins de schuldeisers te kunnen vergoeden.

“Er is zeker en vast enige interesse vanuit andere teams voor sommige onderdelen en uitrusting van het team. Het zijn echter vooral teams uit andere raceklassen die interesse tonen om de beste uitrusting in handen te krijgen die ze ooit kunnen kopen,” aldus Matt Hardy van Wyles Hardy & Co tegenover Sky Sports. “Zij wensen een koopje te doen en wij willen uiteraard een zo goed mogelijk prijs ervoor krijgen.”

“Mensen die echt een fan zijn van de Formule 1 krijgen ook de kans, aangezien er allerlei zaken te koop zijn,” besluit Matt Hardy.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023