Alonso traint volop voor comeback in Maleisië

Fernando Alonso is volop aan het trainen om tijdens de tweede race van het seizoen te kunnen racen.

De Spanjaard neemt op doktersadvies niet deel aan de eerste race van het nieuwe seizoen, de GP van Australië. Volgens de dokters is het risico op een tweede impact in amper enkele weken tijd te groot (Lees: Dokter Fernando Alonso: “Er is sprake van Second Impact Syndrome”). Alonso zegt teleurgesteld te zijn dat hij niet kan deelnemen aan de GP van Australië maar tegelijkertijd is hij ook vastberaden om aan de start te staan tijdens de GP van Maleisië.

Alonso is dan ook volop aan het trainen en “geeft alles” om klaar te zijn voor de race nabij Sepang, die gekend staat als één van de meest belastende races op de F1-kalender.

“Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld dat ik me niet samen met Jenson in de garage van McLaren-Honda zal bevinden in Melbourne. Ik begrijp echter het advies van de dokters en ik ben reeds volop aan het trainen en mij aan het voorbereiden voor mijn eerste race in de MP4-30. Ik wil iedereen graag bedanken voor de steun en de leuke berichten ik zal me volledig geven om in Maleisië opnieuw in de wagen te zitten. Ondertussen wens ik Kevin het allerbeste voor zijn weekend in Australië en ik weet dat de wagen in veilige handen is!” zei de Spanjaard in de aanloop naar het eerste raceweekend van het nieuwe F1-seizoen.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print