Verdwijnt Campos Meta weldra al?

De nieuwe renstal Campos Meta zou wel eens kunnen verdwijnen uit de deelnemerslijst van teams in 2010. Zo zou de renstal al een kandidaat koper hebben.
Gedurende de laatste acht maanden deed men er bij Campos Meta alles aan om toch maar voldoende sponsors aan te trekken die hun slaagkansen binnen de F1 uiteraard aanzienelijk zouden vergroten. Zo wist de renstal ondermeer Bruno Senna aan te trekken als rijder voor 2010 en verwacht werd dat door deze samenwerking het aantal sponsors zou toenemen.

Geweten is dat het neefje van wijlen Ayrton Senna nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat hij zelf over persoonlijke sponsors beschikt en dus redelijk wat geld aan een renstal ter beschikking zou kunnen stellen. Het aantrekken van Bruno Senna op zich zorgde echter niet voor een extra toename van de sponsors bij Campos Meta en daardoor komt de toekomst van de Spaanse renstal dus al onder vuur te liggen alvorens haar eerste seizoen van start is gegaan.

Echter zou Tony Teixeira, vooral bekend uit de A1GP, interesse hebben om de Spaanse renstal over te kopen en om te dopen tot zijn eigen renstal. Teixteira probeerde het voormalige Spyker al eens op te kopen maar slaagde daar destijds niet in. Wordt de droom van Tony Teixteira in 2010 wel werkelijkheid?

Ook Stefan GP ligt nog steeds op de loer om haar deelname in de F1 te verzekeren. Dit is echter enkel nog mogelijk indien een andere renstal uit de F1 het voor bekeken houdt. De mogelijkheid bestaat dus ergens ook nog dat Campos Meta gewoon Stefan GP zal heten in 2010, of misschien blijft het wel doodgewoon Campos Meta. Afwachten dus!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen