Verstappen bijzonder teleurgesteld na crash: “Dit mag niet gebeuren”

Max Verstappen was bezig aan een sterke inhaalrace, toen hij plots breed ging en in de vangrails knalde. Voor Verstappen was dat al de derde keer dit raceweekend en de Nederlander is dan ook erg teleurgesteld.

“Dit is enorm teleurstellend, zeker naar het team toe”, zei Verstappen in een reactie na zijn crash. “Dit mag niet gebeuren. Ik blokkeerde mijn wielen in bocht drie en kwam daardoor net buiten de ideale lijn terecht. Daar was het nog nat, dus ik begon te glijden. Daarna kon ik niets meer doen.”

Verstappen leek na de crash moeizaam uit de wagen te geraken, al is er niet echt sprake van een zware blessure: “Ik heb alleen mijn knie een beetje bezeerd, maar dat is alles.”

“Qua snelheid ging het wel goed, daar kunnen we heel tevreden over zijn,” aldus Verstappen, die zijn vizier nu op de GP van Canada richt, waar hij net als teamgenoot Daniel Ricciardo de verbeterde Renault-motor ter beschikking krijgt. “We moeten nu het vizier weer daarop richten. In Barcelona ging het heel goed, vandaag ging het minder: in Canada gaan we er gewoon weer vol voor.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print